You are here: Home > Educatie, Psihologie, Training > Câteva “lucruri” pentru care merită să muncești

Câteva “lucruri” pentru care merită să muncești

Când un om care nu avea curajul să scoată nasul din foaie – începe să folosească tehnici de implicare a participanților.

Când un om super-tehnic alege un subiect de interes general și îl explică simplu și clar.

Când cineva care părea că și-ar dori să fie oriunde în altă parte îți spune că abia așteaptă să pună în aplicare ce l-ai învățat tu.

Când cineva care părea că abia așteaptă pauzele îți povestește cum a stat seara, după serviciu, ca să poată pregăti tema pe care i-ai dat-o.

Când cineva pe care nu credeai că mai ai ce să-l înveți îți spune că a învățat cel mai mult din exemplul tău, nu din cuvinte și nu de pe flip-chart.

Când cineva care era cârcotașul grupului îți spune “și vai de cei cu care voi mai avea traininguri de acum înainte – dacă trainingurile nu vor fi așa ca ăsta!“.

Când vezi cu ochii tăi evoluția oamenilor pe care îi ai în sală – chiar și numai după câteva zile de formare.

03

Zic asta nu pentru că aș fi uitat cât de mult îmi place trainingul, ci pentru că munca de săptămânile astea mi le-a înghesuit pe toate la un loc în minte. Și pentru că după momente din astea ies din sală zburând, cu zâmbet tâmp pe față și nu-mi pasă cine se zgâiește la mine din acest motiv. Pentru că satisfacția asta dă vieții mele un sens.

Și pentru că pe 29 aprilie începe grupa nouă de fericire. (La “fericire” învățăm despre activitățile care ne ajută să ne facem viața frumoasă și să-i dăm un sens). Și pe 10 iunie începe grupa nouă de Inteligență Emoțională (unde lucrăm cu propriul stil emoțional – pe dimensiunile pe care vrem să le schimbăm). Și pe 11 iunie începe grupa de orientare în carieră – trainingul pe care am putea să-l ținem și în somn – dar pe care l-am adaptat în așa fel încât să aibă cel mai mare efect.

Și dacă vă uitați aici, imposibil să nu găsiți ceva care să vă placă și care să vi se potrivească! Ca să nu ziceți că nu v-am spus 🙂 .

Related Posts with Thumbnails

Tags: , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Leave a Reply

CommentLuv badge