You are here: Home > evenimente, Psihologie, recomandari, Training > Program de grup despre fericire

Program de grup despre fericire

Timp de șase săptămâni, o întânire de două ore pe săptămână. Plus temele pentru acasă (dar despre astea nu-ți povestesc de pe acum, ca să nu te sperii).

Începe de mâine în două săptămâni – pe 22 ianuarie.

04

La trainingurile de Inteligență Emoțională, la workshopurile de Psihologie Pozitivă și la evenimentele la care sunt invitată să vorbesc – oamenii mă întreabă mereu cum pot aprofunda subiectele, de unde pot afla mai multe detalii, cum pot exersa tehnicile despre care le povestesc.

Iată cum.

Participarea la un training de o zi e un act curajos (și frumos). Înscrierea într-un program mai lung înseamnă însă mai mult de atât. Înseamnă responsabilitate și asumare. Înseamnă, desigur și abilități de planificare a timpului (să știi sau măcar să crezi că vei avea două ore libere timp de mai multe săptămâni la rând). Înseamnă autocontrol și perseverență (să treci peste inconvenientele de moment de a te încălța, îmbrăca, a-ți lua agenda și a te deplasa într-un loc – pentru a face ceva care va fi bun pentru tine pe termen mediu și lung).

01

Ideile despre fericire pe care le vom examina și aplica în acest timp – nu sunt secrete. Nu au fost descoperite într-un manuscris ce a rămas ascuns cunoașterii omenești timp de sute de ani. Sunt, în schimb, fundamentate științific (psihologii au testat să vadă dacă funcționează sau nu și le-au păstrat doar pe cele care funcționează). Și în timpul programului ești încurajat, ajutat, motivat să le pui în practică.

04

E o mare diferență between knowing the path and walking the path, cu siguranță știi asta deja.

Dacă faptul că aceste idei funcționează vine tocmai din aplicarea lor și dacă programul acesta promite să te împingă de la spate să le aplici, și dacă te-am avertizat din start că vei avea teme pentru acasă, acestea sunt, cred, cele mai importante informații de știut.  Ah, și faptul că ceilalți membri ai grupului îți vor deveni prieteni apropiați. Dar mă ia gura pe dinainte…

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

One Response to “Program de grup despre fericire”

  1. […] lucrurile din perspectiva celuilalt. În ultima săptămâna am făcut-o în mod voluntar, datorită Irinei. Și n-a durut. Chiar a fost bine, deși al naibii de […]

Leave a Reply

CommentLuv badge