You are here: Home > evenimente, oameni, Psihologie, recomandari, Training > Ai noștri sunt mai deștepți decât ai lor

Ai noștri sunt mai deștepți decât ai lor

Gândul ăsta e acolo de mai multă vreme (acolo, în spatele minții mele), dar și-a făcut loc spre suprafață încetișor odată cu discuție avută ieri cu Crina. Discuția era despre traininguri faine în Iași (de exemplu, ea își dorește unul despre comunicare), dar gândul și-a scos capul în paralel cu discuția. Și stătea pur și simplu acolo, așteptând să-l observ.

Gândul că ai noștri sunt mai deștepți decât ai lor. Iar când zic mai deștepți vreau să spun, de fapt, curioși, vreau să zic implicați, aș îndrăzni chiar să zic responsabili. Vreau să zic cărora le pasă de viața lor, de cum s-o facă mai frumoasă, mai organizată, mai împlinită și da, mai fericită.

Fericire1

Iar când zic “ai noștri”, vreau să zic participanți, ‘coz I am selfish like that.

Când am deschis porțile Programului de fericire, habar n-aveam dacă voi găsi oameni care să-mi dea voie să-i scot din case de șase ori, să-i stresez între ședințe, să le dau de făcut teme pentru acasă, să-i împing de la spate să găsească strategii și idei și aplicații, să-mi dea voie să le dau vești incomode și să-i pun să lucreze.

Iar azi, după două întâlniri, am ajuns la fantastica performanță de a avea una dintre teme făcută în proporție de 100 % (și restul în proporție de 90 %) ceea ce, lucrând de când lucrez în training și dezvoltare personală, I tell you că e o performanță.

Sunt niște oameni veseli, sunt niște oameni creativi și interesanți, sunt niște oameni tare faini. (Ok, mărturisesc că uneori îi mituiesc cu ciocolată!).

Sunt niște oameni care până miercurea viitoare vor face acte de bunătate, așa că, vorba Crinei, stați prin preajma lor!

Related Posts with Thumbnails

Tags: , ,

 • Digg
 • Del.icio.us
 • StumbleUpon
 • Reddit
 • Twitter
 • RSS

2 Responses to “Ai noștri sunt mai deștepți decât ai lor”

 1. ines says:

  Cum adică „să-mi dea voie să le dau vești incomode”? Ce vrei să ne spui cu asta? 😀

 2. irina says:

  :)) păăăi că de exemplu mai bine pleci în excursie decât să-ți iei o canapea 😀 . Sau că mașină + casă + țară + climă + salariu, etc. = max. 10 % . De astea…

Leave a Reply

CommentLuv badge