You are here: Home > oameni, Psihologie, recomandari > Adrian

Adrian

puţină publicitate plătită din greu (cu informaţii extrem de importante)

Două vorbe astă seară despre un Om. Despre unul dintre oamenii aceia rari, aparent pe cale de dispariţie care probabil fără să-şi propună în mod deosebit reuşesc să inspire alţi oameni să fie mai buni şi să trăiască mai bine şi eventual mai frumos.

Omul acesta este Adrian (Nuţă). Despre el vorbeşte cel mai frumos tot el – de exemplu aici.

Din cauza lui (sau se spune datorită?) i-am descoperit (şi ulterior iubit) pe Daniel Gilbert, pe John Medina, pe Irvin Yalom şi pe Richard Davidson şi am aflat mai multe despre Martin Seligman. Tot din cauza lui citesc acum cu creionul în mână o carte de 700 de pagini despre biasurile cognitive şi alte păcăleli ale minţii.

Din cauza lui mă întreb serios şi pe mine ce-i întreb atât de des pe ceilalţi (Ce ai face – profesional vorbind – dacă banii nu ar fi o problemă?). Tot din cauza lui îmi şi răspund.

Din cauza lui am cunoscut-o pe Sorina – o femeie deşteaptă şi amuzantă, savuroasă ca un pahar de şampanie bună, cel puţin la fel de uimitoare în realitate ca şi în pixeli (o mostră aici). Tot din cauza lui i-am cunoscut pe Sorin, pe Seramis, pe Raluca, pe Mihaela şi pe Andreea – şi alţi câţiva oameni uimitori.

Adrian scrie aici şi aici. Şi, cum vei descoperi probabil, scrie mai nou pe blogul invizibil – sursa mea secretă de insight-uri şi informaţii preţioase din ultimele săptămâni.

Iar scopul ascuns al poveştii de faţă este să-i spun (şi pe această cale) mulţumesc.

Ei, probabil că nu mai este chiar atât de ascuns acum, nu-i aşa?

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Leave a Reply

CommentLuv badge