You are here: Home > Psihologie, recomandari, Resurse > Think beyond the possible

Think beyond the possible

Inspiring Leadership trough Emotional Intelligence a fost primul curs absolvit pe Coursera – varianta Signature Track.

Varianta Signature Track înseamnă verificarea permanentă că cel care face temele şi dă testele periodice şi examenul final – eşti tu. Verificarea asta se face comparând pattern-ul de tastare şi poza (făcută cu webcamul, după fiecare temă, quizz sau examen) – cu cele înregistrate iniţial ca fiind ale tale. Este cursul despre care vă povesteam în postarea cu “Tu pe a cui listă eşti?”.

Cursul a fost oferit de către Case Western Reserve University (al cărei slogan se regăseşte în titlu) şi predat de către Richard Boyatzis, profesor de Comportament Organizaţional, Psihologie şi Ştiinţe Cognitive. A presupus o serie de videolectures – intercalate cu exerciţii practice şi momente de reflecţie, quizz-uri săptămânale, teme periodice individuale (Personal Learning Assignments) şi teme practice, presupunând interacţiune cu alte persoane şi muncă de teren (Action Learning Assignments). A presupus notarea lucrărilor altor studenţi şi examen final.

Nu a fost foarte complicat. Nu a fost nici cel mai inspiraţional curs pe care l-am urmat (so far, acela rămâne Comportamentul Iraţional – al lui Dan Ariely).

Dar tema a fost una de mare interes pentru mine.

Iar faptul că l-am dus la bun sfârşit (eu, care credeam că n-am să reuşesc să tratez educaţia online cu aceeaşi seriozitate ca pe cea tradiţională) – îl iau ca pe o mică victorie personală.

In other news, trăim vremuri incredibile, oameni buni! Educaţia nu a fost niciodată atât de uşor accesibilă. Eu zic că-i păcat să nu profitaţi.

Think beyond the possible!

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

One Response to “Think beyond the possible”

  1. […] “surpriză” pentru că v-am mai povestit și altă dată cât de mult îmi place tema (aici și aici, cu imagini […]

Leave a Reply

CommentLuv badge