You are here: Home > 1 carte pe saptamana, alegeri, Atitudini, Psihologie, recomandari, Resurse > My 2013 reading challenge goal

My 2013 reading challenge goal

Mă întreba azi Teodora dacă eu cred că ceilalţi mă privesc altfel pentru că folosesc Goodreads.

I-am dat răspunsul cinstit: habar n-am. (Uite, hai să facem un poll, băi, mă priviţi altfel pentru că folosesc Goodreads?).

I-am mai spus – tot cinstit – că eu îi privesc altfel pe cei care folosesc Goodreads. Ca pe oameni care citesc. Cu admiraţie deci. Şi ca pe oameni cu  potenţial de recomandări de lectură, ceea ce nu-i puţin lucru.

De altfel, eu folosesc Goodreads din raţiuni practice: mă ajută să ţin evidenţa cărţilor citite. Înainte, mi le notam cu pixul pe-o agendă.

Şi mă mai ajută la ceva: să-mi respect promisiunea făcută (mie) de a citi o carte pe săptămână, fără a renunţa la lenea din dotare (care mă împiedică să recenzez o carte pe săptămână).

Respectiv cam ca în povestea de mai jos:

Cu alte cuvinte astăzi, 24 iunie 2013, odată cu ultima pagină din Drive, am ajuns la numărul de cărţi pe care mi-am propus să le citesc anul ăsta.

Ce se întâmplă mai departe, vă ţin la curent. Sau, mai bine zis, o să facă Goodreads asta pentru mine.

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , ,

 • Digg
 • Del.icio.us
 • StumbleUpon
 • Reddit
 • Twitter
 • RSS

3 Responses to “My 2013 reading challenge goal”

 1. Păi și de ce să te privească altfel? Eventual cu invidie 🙂
  Eu folosesc Goodreads de aproape 5 ani și-ți spun sincer că din toate siturile pe care mă dau, e cel mai cu folos. Cum ziceai și tu, țin evidența cărților, dar în plus am găsit mulți oameni cu preocupări și gusturi comune, ca să nu mai zic cîte cărți, că se tot lungește lista de to-read, fix invers proporțional cu timpul meu.
  Felicitari pt. challenge!
  Ultimul blog post de la roșu vertical ..Best of the week (3)

 2. irina says:

  Lavinia, da, în sensul ăsta, pozitiv 🙂 .

  (şi mulţumesc).

  Cât despre lista de to-read, I hear you, sister! 🙂

Leave a Reply

CommentLuv badge