You are here: Home > evenimente, recomandari > Cu şi despre voluntariat

Cu şi despre voluntariat

Sursa foto.

Nu, ăia de mai sus, din poză nu suntem noi.

Dar am putea fi, dacă eşti din Iaşi, ai făcut vreodată voluntariat; n-ai făcut, dar eşti curios cu ce se mănâncă; eşti coordonator de voluntari; te întrebi dacă se merită să deschizi porţile organizaţiei tale – pentru voluntari. Sau dacă acest cuvânt, “voluntariat“, îţi sună bine, fie că ştii, fie că nu ştii de ce.

Pentru că joi organizăm o world cafe (cafenea publică, pe româneşte) – pe această temă. A voluntariatului. Într-o locaţie drăgălaşă-de-tot (pe Lascăr Catargi, la Kiddo Cafe). Cu ocazia Săptămânii Naţionale a Voluntariatului, pe care o sărbătorim şi anul acesta.

Tehnic vorbind, metoda world cafe arată cam aşa ca în imaginea de mai jos. Sunt oameni faini, inteligenţi şi cu experienţe interesante care discută câte o temă la fiecare masă.

Sursa foto.

Şi ştiu că de obicei, pentru evenimentele noastre căutăm acei oameni care NU ar veni în mod normal la evenimente şi care NU sunt proactivi şi care au nevoie să fie împinşi de la spate. Pentru că pe ei simţim că i-am ajuta cel mai mult

Dar de data asta nu. De data asta îi căutăm exact pe aceia care VIN de obicei. Care se implică. Cei care fac lucruri. Care sunt prezenţi. Care sunt activi. Care dăruiesc.

Eşti printre ei?

Atunci hai să, vorba cântecului, ne vedem joi! Pentru că “Voluntariatul ne aduce împreună“.

Detalii complete aici.

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Leave a Reply

CommentLuv badge