You are here: Home > evenimente, oameni, Psihologie, recomandari > AMAZING trainers’ bootcamp: a story

AMAZING trainers’ bootcamp: a story

Se întâmplă rar ca nebunia cuiva să găsească în tine ecoul perfect, ca şi cum v-aţi fi vorbit dinainte. Dar când se întâmplă, e păcat să nu-i dai curs şi să nu faci tot ce-ţi stă în puteri ca s-o transformi în realitate. Vorbim aici, desigur, despre nebunie în sensul de idealism şi visare, nu… dar aţi înţeles voi.

Aşa a fost cu ideea Crinei: să aşezăm nişte cărămizi la temelia unei comunităţi de traineri de nota zece. Să facem CEVA pentru trainerii aflaţi la început de drum, dar pasionaţi şi curioşi şi cărora le pasă cât de bune vor fi sesiunile livrate de ei, aşa cum şi pentru noi au făcut alţii ceva.

AMAZING trainers’ bootcamp era vara trecută numai un vis. Acum e o amintire a unei experienţe adevărate, consistente şi semnificative. Un punct de plecare pentru o tradiţie şi pentru o comunitate micuţă pe care o văd crescând uşurel tot mai mare.

AMAZING trainers’ bootcamp a fost o săptămână de training cu 10 ore pe zi precedată de jumătate de an de pregătire, gândire, răzgândire, creare, dărâmare, refacere, înlocuire, testare. Un prilej de a cunoaşte (respectiv de a reîntâlni) nişte oameni faini – primii bootcampers.

Un prilej de a ne aminti de oamenii care ne-au făcut pe noi traineri – sau care, oricum, ne-au influenţat credinţele, atitudinile şi stilul. Florjan, Richard, Thierry sau Cristina (în cazul meu) sunt numai câteva nume pe care le-am pomenit iar şi iar toată săptămâna (de obicei între 23.00 şi 01.00 noaptea – momentele adaptării designului pentru a doua zi).

Un prilej de a testa nişte limite ale noastre, în primul rând, dar evident şi ale lor, cei care au fost suficient de curajoşi încât să se îmbarce în această călătorie. Un prilej de a clarifica prin experienţă directă, nu prin discurs, la ce foloseşte un design bine scris, de ce o anumită metodă nu se potriveşte cu anumite obiective sau de ce un obiectiv de schimbare de atitudini nu e tangibil într-o sesiune de două ore.

Un prilej de a lucra într-o echipă faină şi (pe jumătate) nouă şi de a descoperi că funcţionează.

Nu ştiu ce să scriu ca să nu fie atât de specific încât numai cineva care a fost acolo să înţeleagă. Nu ştiu cum să povestesc cât de mult a însemnat pentru mine, cât de mult am învăţat şi cât de mult mă bucur că am făcut asta, fără să sune patetic sau pretenţios.

Aşa că mă voi opri aici, sperând că restul se înţelege, oarecum, de la sine.

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

One Response to “AMAZING trainers’ bootcamp: a story”

  1. Zâmbesc… mă bucur că s-a întâmplat și sunt extaziată că se va întâmpla din nou…
    Ultimul blog post de la Crina Penteleychuk ..Stilul tau de trainer

Leave a Reply

CommentLuv badge