You are here: Home > 1 carte pe saptamana, descoperiri, despre VIATA > În cealaltă viaţă o să mă ocup numai cu cititul cărţilor

În cealaltă viaţă o să mă ocup numai cu cititul cărţilor

Nu, bineînţeles că nu am să fac asta. Numai că săptămâna asta care se încheie azi am dat peste atâtea cărţi la care am rămas fără respiraţie (din motivul “aaaa, vino cu mine acasă, am o bibliotecă frumoasă şi crem, promit vecini de gaşcă şi ochi curioşi pentru paginile tale”), încât… Încât.

Aşadar, vreau cartea cu strania poveste despre hoţii de timp şi fetiţa care le-a înapoiat oamenilor timpul furat – adică asta. Vreau cartea despre L-dopa şi despre bolnavii care se “trezesc la viaţă” – în limba română – adică asta. Vreau cartea nouă a domnului care a scris “Cineva cu care să fugi de-acasă” – adică cea despre gramatica interioară şi cartea cu maci.

Şi staţi, staţi, că mai văzusem ceva. Ah, da. Văzusem reeditarea traducerii în română a cărţii lui Haim Ginott – “Între părinte şi copil” pe care tocmai ce-am citit-o în engleză şi despre care o să vă povestesc îndată – reducere 22 % pe Elefant (da, ştiu că am zis că nu mai intru la ei pe site, da’ nu pot, ce să fac?).

Pfui. Gata. Atâta vreau. Dintre cărţi. Acum. Cinci, nici nu sunt multe. Trei pe care le-am citit şi două pe care nu – dar le-a scris un om pe care l-am citit şi mi-a plăcut, mult. Astea pe lângă “turnul nostru” – pardon, al meu – de cărţi care aşteaptă pe birou să fie citite. Şi cel – mai mic, dar în creştere constantă – de cărţi citite care aşteaptă să fie povestite.

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , ,

 • Digg
 • Del.icio.us
 • StumbleUpon
 • Reddit
 • Twitter
 • RSS

2 Responses to “În cealaltă viaţă o să mă ocup numai cu cititul cărţilor”

 1. Madalina says:

  Mai, eu am citit Momo (o gasisem in format electronic, da uitasem de ea) 🙂

 2. irina says:

  Da, și eu am citit-o. Tot în format electronic (nu mai știu dacă de la tine sau de la cealaltă Mădălină 😛 ). Dar aș vrea-o și în format print…

Leave a Reply

CommentLuv badge