You are here: Home > descoperiri, despre VIATA, din cartea mea cu povesti colorate, oameni, recomandari > pentru Sorina Sovagau (si putin si pentru Simona Mandru)

pentru Sorina Sovagau (si putin si pentru Simona Mandru)

In parte pentru ca asa-s eu facuta, in parte pentru ca am fost “putin” ocupata cu altele in ultimul timp, m-am obisnuit oarecum cu gandul ca ori blogul asta, ori jurnalul in care scriam in clasa a VI-a (si apoi il ascundeam in gradina, in tufa cu zmeura – da, mama, acolo era, in caz ca il cautai…) – is unul si-acelasi lucru. Nu in sensul ca “am voie” sa scriu numai chestii siropoase despre iubirile nemarturisite, ci in sensul ca nu-l mai citeste nimeni altcineva decat mine. Ok, stiu ca exista google analytics & all, dar for some reason nu face parte nici dintre placerile, nici dintre obiceiurile mele sa-l consult.

Adica nici macar faptul ca uneori ma mai trezesc cu cate un comentariu la cate o postare (despre copiii mei, de regula) – nu mi se pare ciudat, pentru ca de multe ori ele vin de la cineva din cercul (foarte) restrans de prieteni carora oricum le povestesc si direct ce mai scriu pe-aici.

De aceea, cand mama Mirunei ma intreaba intr-o zi daca n-am si vreo carte scoasa – ca si cum ar fi cel mai firesc lucru din lume, se poate sa raman fara replica. Nu din vreo falsa modestie, ci pentru ca ma ia prin surprinde greutatea complimentului primit. Iar apoi, cand unul dintre oamenii carora le admir cel mai mult felul de a scrie, pe care-l gasesc deopotriva uimitor de inteligent si foarte amuzant –  imi spune ca obisnuieste sa tot deschida usa virtuala pe-aici, e normal sa-i raspund cu intarziere la mesaj (fix cat sa fac o tura de camera sarind intr-un picior). Pentru ca… pentru ca da 🙂 .

Image source.

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , ,

 • Digg
 • Del.icio.us
 • StumbleUpon
 • Reddit
 • Twitter
 • RSS

One Response to “pentru Sorina Sovagau (si putin si pentru Simona Mandru)”

 1. Sorina Sovagau says:

  Pentru ca da, Irina. Locul tau cald e aici, il stiam si-l cautam, dand cateodata din buze marunt, mai ales cand mi-era frig, ca ce rar mai scrii si tu doua vorbe (scuzati cacofonia, da’ mi-e tare draga…), dar mai exista pe lumea asta virtuala un loc care te merita pe deplin. (Am eu un fler infailibil de a plasa corect inteligenta calda.) Asa ca te rog public (te somez, vreau sa zic) sa lasi balta turele de camera si sa urci, degraba-degraba, pe “Interconexiuni”. Astept un articol (ce zic io articol?!, o traire scrisa, ca aia-i mai faina), dupa ce-l vad (ce-i in mana, nu-i minciuna) facem repejor si eticheta: “Irina Subredu”, oameni buni!

  Ma vad nevoita sa semnez cu numele intreg, cel din titlu, sa nu se inteleaga cumva c-as fi Sorina Gutza, cazuta-n cap de comentariu dintr-o disfunctie de interconexiuni:

  Sorina Sovagau

Leave a Reply

CommentLuv badge