You are here: Home > alegeri, Atitudini, calatorii, despre VIATA, MEDITATII > sunday afternoon

sunday afternoon

Ma uit la poze cu locuri exotice (Bora Bora este inca pe wish-list-ul meu) si ma intreb ce as FACE odata ajunsa acolo? In ce fel m-as bucura – un fel care nu mi-e accesibil acum?

O dupa-amiaza tihnita de duminica, dupa ce baiatul mic s-a plictisit in sfarsit sa jucam jocul cel nou si baiatul cel mare a gatit deja ceva super-gustos si casa intreaga pare ca-si face somnul de frumusete – imi aminteste numai o parte din lista lunga de binecuvantari pe care le traiesc in fiecare zi.

Asez dansul tandru cu fiul meu din ziua cand a implinit patru ani si mi-a adormit cu capul pe umar alaturi de drumul incredibil prin Alpii elvetieni catre casa Anei de la masarda unei gradinite; alaturi de noaptea cu spatele pe barca si ochii la cer in golful incredibil din Adriatica; alaturi de dimineata in care am implinit 30 de ani si am plantat un stejar si alaturi de dupa-amiezele – foarte rare acum – cand imi asez capul in bratele bunicii mele si inchid ochii in timp ce o las sa ma mangaie pe par.

Nu stiu ce as face intr-un loc exotic ca acelea la ale caror poze ma uit  – din ce nu fac acum si in ce fel m-as bucura; asa cum nu stiu ce curiozitate ma indeamna sa explorez mereu teritorii noi, tari nemavazute, cu oameni nemaiintalniti; carti nemaicitite, arome de cocktailuri nemaiincercate, ritmuri nemaiascultate; asa cum nu stiu ce sentiment ma face sa revin alteori in aceleasi locuri pe care le stiu pe de rost, sa ascult aceleasi melodii, sa imi incerc inima pe aceleasi emotii pe care le-am mai trait. Si tocmai pentru ca nu stiu, ma uit in continuare la mine cu o surprindere proaspata ce nu pare sa se estompeze cu timpul si incerc sa descifrez mecanismele, alegerile si reactiile care ma fac cine sunt.

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , , , ,

 • Digg
 • Del.icio.us
 • StumbleUpon
 • Reddit
 • Twitter
 • RSS

2 Responses to “sunday afternoon”

 1. fane says:

  Hei mai usor cu Bora Bora ca nu pot sa ma concentrez la leapsa pe care am porimit-o de o vreme…

 2. irina says:

  @Fane: vai, vai, pai hai odata cu leapsa ca is curioasa 😀

Leave a Reply

CommentLuv badge