You are here: Home > alegeri, Atitudini, de prin oras..., despre VIATA, Dragoste, MEDITATII > Unlocked

Unlocked

Mai multi demoni (cativa extrem de atragatori) si vreo doi monstri (destul de infricosatori) au iesit cumva din dulap si se plimba nestingheriti pe-afara. Ce-i voi spune copilului meu cand ma va intreba de ce colegi de-ai lui iau examene pentru ca cineva intervine pentru ei, in timp ce eu il invat ca ideea e sa reuseasca prin propriile forte? Ce sens are sa-l las sa se confrunte cu consecintele propriilor alegeri, cand a da vina pe cineva si a gasi o scuza pentru orice – pare sa fie regula pe unde se uita in jurul lui? De ce sa investeasca in relatii umane, sa zambeasca lumii si sa faca lucruri pentru ceilalti, cand a te lua la tranta cu lumea, a te plange de orice si a profita de ceea ce a construit altcineva inaintea ta goes just as well?

Sigur, gandul la un copil (al tau) caruia ai vrea sa-i insufli increderea intr-un ideal si intr-un set de valori – te pune in situatia de a-ti clarifica rapid perspectiva. Dar ideea in sine e valabila si pentru tine. Cum ramane cu lucrurile in care crezi? Cu ceea ce face ca lumea ta sa aiba sens? Cum ramane cu copilul din interiorul tau care ridica ochi intrebatori inspre tine, nerostind intrebarea “si cu asta ce fac? si pe asta cum s-o inteleg? si asteia cum sa-i dau un sens?” – dar gandind-o, la fel de bine.

Mai multi demoni (cativa extrem de atragatori) si vreo doi monstri (destul de infricosatori) au iesit cumva din dulap si se plimba nestingheriti pe-afara. Sigur, “talismanele mortii” intr-o sala de cinema intunecata, cu sonorul la maxim – nu ajuta prea mult.

Acum stiu, in schimb, Don, de ce cineva ar alege sa mearga la un film de groaza desi lui nu-i plac: pentru ca cineva care-i este drag ii cere asta.

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Leave a Reply

CommentLuv badge