You are here: Home > Atitudini, calatorii, despre VIATA, evenimente, oameni, recomandari > The courage to LEAP

The courage to LEAP

M-am intors recent de la o intalnire cu fiinte asemanatoare mie. Sentimentul de apartenenta a aparut imediat: n-a fost nevoie de foarte multa filosofie. Chiar daca nu ma identific personal cu niciunul dintre cei de acolo (ok, poate un pic cu Simona, poate ma vad in ea, asa cum eram cand eram de varsta ei; poate o vad pe ea mai mult decat eram eu cand aveam varsta ei… si poate ca asta nu se pune 🙂 ).

Nu ma identific personal cu niciunul dintre ei; ma identific in schimb cu ceea ce ei reprezinta. Comunitatea aceasta din care fac parte si eu – ma atrage. Ideea de a-i cunoaste personal ma atrage. Ideea de a sti povestea lor, de un de vin, cu ce se confrunta, cum se descurca. Ideea de a-i sti, de a sti cine sunt. Ideea ca ii pot contacta, ca putem avea initiative comune, proiecte comune. Asta ma atrage.

Plus sentimentul de apartenenta la comunitate. Sentimentul ca exista undeva o lume cu care vorbesc aceeasi limba. O lume care stie prin ce trec, o lume careia ma pot plange si care imi poate oferi confort. Chiar daca eu stiu ca DE FAPT SE POATE (in cuda greutatilor care apar). Chiar daca stiu ce trebuie facut ca sa mergi mai departe si ca sa iti vezi puse in practica proiectele.

Sentimentul ca cineva INTELEGE ca nu e usor, cand nu e usor.

Si iar, entuziasmul de a sti la cine sa te duci, pe cine sa cauti, pe cine sa suni – cand vrei sa faci lucrurile frumoase pe care le visezi!

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , , , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Leave a Reply

CommentLuv badge