You are here: Home > descoperiri, recomandari > o sincronicitate cu Yalom

o sincronicitate cu Yalom

Prima carte de-a lui pe care am citit-o a fost “Mama si sensul vietii” (cumparata “intamplator” de sotul meu, fiindca… nici nu stiu de ce; m-a atras “ceva” la ea). N-am putut-o lasa din mana. M-am intors in librarie si mi-am luat “Calaul dragostei” – o carte care n-avea nicio sansa sa fe aleasa intamplator, dupa titlul pe care-l poarta. La fel: devorata. Mi s-a parut incredibil, fiindca mi se intampla extem de rar sa gasesc un autor de la care sa-mi placa la fel de mult doua carti.

Cand ma aflam deja la jumatatea “Minciunilor pe canapea”, am inceput sa ma ingrijorez, asa ca i-am trimis un email lui Adrian (poftim, marturisesc! 🙂 ) – fiindca am simtit nevoia sa mai cer cuiva o parere despre Yalom. Am vrut sa fie cineva care sa locuiasca in domeniul psihologiei, nu doar sa se uite peste gard si, de asemenea, a contat un pic faptul ca mi se intamplase la fel cu cartile lui.

Asta e povestea partii acesteia din comunicare. Continuarea, aici. Univers jucaus, cum ar zice cineva…

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , , , , ,

 • Digg
 • Del.icio.us
 • StumbleUpon
 • Reddit
 • Twitter
 • RSS

2 Responses to “o sincronicitate cu Yalom”

 1. tam says:

  Am citit mai demult “Calaul dragostei” si mi-a placut mult de tot (ca sa nu zic la nebunie :).Pana la urma mai multe colege au citit cartea pe care nu ar fi cumparat-o niciodata datorita titlului.Ce usor ne putem insela!Mai pe scurt.Imi place Yalom.

 2. irina says:

  @tam: eu sunt tare curioasa cum e cea scrisa impreuna cu pacienta lui. Si pe urma… astept sa-mi ajunga “The gift of therapy”…

Leave a Reply

CommentLuv badge