You are here: Home > Uncategorized > Surioara mea mai mica se marita :)

Surioara mea mai mica se marita :)

O stiu de cand avea cateva zile. Aveam o rochita tricotata, cu manecile albe, pieptul albastru si fusta rosie – cand m-am dus s-o cunosc. Atunci, ca si acum, familia nu avea voie sa “intre la copil”, sa-l tina in brate (poate pana se va naste copilul copilului meu, lucrul asta se va schimba) – asa ca mama (mama mea) – ne-a aratat-o de la balcon.

Cand a venit acasa era carliontata, cu faţa boţită, si plangea tare. Relatia mea cu ea a debutat sub indicatia parentala “ochii si fata!”. Aveam trei ani si opt luni atunci. Lucrurile au ramas la fel douazeci si sase de ani mai tarziu.

Baiatul asta pe care si l-a ales a fost motivul unor crize de gelozie cum rar mi-a fost dat sa traiesc – atunci cand mi-am dat seama ca e serios, ca o sa “mi-o ia”. Insa mi-a devenit drag intre timp si am ajuns sa cred ca daca cineva poate avea grija de ea “cum trebuie”, el e acela.

Am fost toata viata sora ei mai mare, cu rol de mama uneori, mai putin ieri seara, cand daramata fiind, cu bateriile terminate, a avut grija de mine cum ai de propriul tau copil; am oprit-o cand a vrut sa plece (“stai cu mine pana adorm!“) si in timp ce adormeam, era inca acolo.

Peste 12 ore se marita. Nu stiu ce sa-i spun. Nu stiu de ce sunt atat de emotionata. Nu stiu unde e linia dintre a-i dori o viata plina de fericire si a-i da voie sa traiasca experientele ei, in felul ei. In fond, tot ce pot sa-i spun este ca voi fi acolo. La fel ca in toti anii de pana acum. Ca voi crede in ea, cum am crezut de cand ma stie. Si ca voi continua sa o iubesc, la fel de mult.

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , , , , ,

 • Digg
 • Del.icio.us
 • StumbleUpon
 • Reddit
 • Twitter
 • RSS

5 Responses to “Surioara mea mai mica se marita :)”

 1. Madalina says:

  Sa stii ca asteptam cu sufletul la gura un post despre mine azi pe blogul tau :)Si faptul ca stiu ca ai emotii nu ma ajuta foarte mult in dimineata asta, cand m-au apucat emotiile si pe mine si ascult Unwritten de zeci de ori, asteptandu-l pe Fat Frumos 😛 Sa stii ca si eu te iubesc foarte mult si ma bucur ca ai fost langa mine in toti anii astia in general si saptamana asta in special :*

 2. irina says:

  @Madalina: nu stiu daca sa comentez faptul ca ABIA in dimineata asta te-au apocat emotiile 😀 sau faptul ca ma bucur ca asteptai sa scriu despre tine 🙂 . Asa ca o sa comentez ultima parte: it’s been a pleasure, toti anii astia in general si saptamana asta in sepecial (abia astept sa ii spun viitorului tau sot ca ai petrecut CU MINE saptamana dinaintea casatoriei – MUHAHA 😀 )

 3. Ana-Maria says:

  felicitari, mada >:D<
  .-= Ultimul blog de la Ana-Maria ..Leapșă: cât de repede tastezi? =-.

 4. laura says:

  E pur si simplu minunat tot tumultul de sentimente ce razbate din tot ce-i scris dar mai ales din fotografie, face cat 1000 de cuvinte, pe putin! Sa fie intr-un ceas bun oficializarea!

 5. irina says:

  @laura: poza e facuta fix in seara in care e scrisa postarea 🙂 adica in ultima seara de “domnisoara Gheorghiu” a sora-mii . Multumesc, si in numele ei 🙂

Leave a Reply

CommentLuv badge