You are here: Home > alegeri, Atitudini, despre VIATA, Dragoste, MEDITATII, recomandari, relatii > and you need some loving care

and you need some loving care

Poate ca e toata oboseala acumulata in ultimele cateva zile.

Poate e calendarul meu, pe care scrie azi “daca ai sti ca timpul tau pe pamant este scurt, ce ai face cu ce-a mai ramas din el? fa astazi ceva in acest sens“.

poate este tot ajutorul pe care il primesc si tot cel pe care nu-l primesc; toate datile cand am cu cine vorbi si toate datile cand nu.

Poate sunt momentele cand – pentru a continua sa fac ceea ce fac trebuie sa dau mai incet volumul lumii exterioare si mai tare pe cel al lumii interioare si sa inchid ochii la dizarmonii.

Poate sunt toate datile cand nu stiu sa fiu acolo cum ar trebui si aleg sa nu fiu acolo deloc desi stiu din clipa unu ca nu este alegerea buna si nici logica; toate datile cand nu pot sa nu critic desi stiu ca celalalt asteapta de la mine o incurajare; toate cand tac si nu spun as vrea sa spun, cand ma dau cu un pas in spate in loc sa imbratisez, cand mana se intinde spre celalalt numai in mintea mea, iar in realitate ramane nemiscata, cand cer in loc sa ofer, desi am ce sa ofer si nimic nu m-ar face mai fericita.

Poate ca melodia asta pe care o ascult pe repeat creeaza emotii care nu sunt acolo si e doar imaginatia mea hipersensibila cea care scrie randurile astea. Sau poate nu.

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , , , , , , , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Leave a Reply

CommentLuv badge