You are here: Home > Dragoste > ochi magici

ochi magici

“Esti o mămică fermecată. Eu am ochi magici si vad altfel cu ei!”

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , , ,

 • Digg
 • Del.icio.us
 • StumbleUpon
 • Reddit
 • Twitter
 • RSS

2 Responses to “ochi magici”

 1. teo says:

  Doua propozitii adevarate, doua propozitii frumoase.

  Imi amintesc cu placere discutiile noastre de la cafea, fie ca a fost cu lamaie, fie cu alune si vanilie. Una dintre acele discutii se referea la diferenta dintre generatii, cum ca aceasta rezida de fapt in diferenta de gandire. M-am gandit mult, si acum pot sa-ti spun ca eu cred ca aceasta diferenta este una ce tine de suflet.

  Si as vrea sa ti-l dau de exemplu pe Bogdan, care nu conteneste in a ma fascina. Sau pe Erika. Stiu ca au ceva special. I-am spus pe rand in multe feluri, ca “are ceva”, ca e “altfel”, ca e “magic”. Spune-i cum vrei, dar eu stiu ca ceea ce ma fascineaza nu este gandirea lui, chiar daca e pe la 5 ani, ci sufletul lui.

  Caci sufletul are vibratii si rezonante pe care numai inima noastra le simte si le dezleaga in limbajul ei tainic. El comunica cu cosmosul intreg, dincolo de spetiu si timp. Prin el suntem in legatura cu cei ce raman si cu cei ce pleaca, cu dincoace si dincolo, el poate afla ce este dupa stele. El calatoreste mai mereu in cautarea fericirii care, pentru el nu este un scop in sine, ci un mod de a calatori.

  Bogdan…, Erika… Sufletul lor e ca o ploaie de stele..

 2. irina says:

  @teo: imi era tare, tare dor de tine… 🙂

Leave a Reply

CommentLuv badge