You are here: Home > alegeri, Atitudini, de prin oras..., recomandari > king of the (fucking) universe

king of the (fucking) universe

De prin iunie anul trecut ne tot propunem sa iesim la alergat. Toate tentativele de pana acum s-au soldat cu intalniri la pizza. Sau la cartofi prajiti cu extra-cheese. Sau la aripioare.

Dar aseara, oameni buni, inimaginabilul s-a produs. Dupa o portie de cartofi la cuptor dupa reteta extra-special a lui Nik, am iesit la alergat pe malul Bahluiului.

INAINTE:

si DUPA:

P.S.: Universul a vrut sa se asigure ca INTELEG ca e o idee buna. Asa ca mi-a “pus la dispozitie” fostul tricoul al lui Nik. Iar pentru mine placerea de a-l purta a fost aproape mai mare decat placerea alergatului in sine 😀 .

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , , ,

 • Digg
 • Del.icio.us
 • StumbleUpon
 • Reddit
 • Twitter
 • RSS

4 Responses to “king of the (fucking) universe”

 1. alinuta says:

  Fugiti de aici, ca nu va cred…ati fost la Kaufland, se vede dupa sacosa din poza 2, care nu apare in poza 1…He, he, he…

 2. irina says:

  @Alinuta: daca te uiti cu atentie (printre… picioarele mele adica :-” ) o sa vezi ca se vede si in poza 1. MUHAHA. Si am fost. Pana la mall chiar. Iar Nik o mai facut o tura dupa ce m-o duc acasa, ca el e mai breaz. Da’ NU CA E MISTO TRICOUL??? Nu? Nu? ;;)

 3. alinuta says:

  Iri draga, chiar….fucking? Mna, e o noua perspectiva, dar ma intreb ce zice The Universe? Tie ti-ar placea sa ti se zica…Fucking Irina, The Queen? Cred ca el e cam imbufnat acuma…Dar pentru ca tricoul e de un rosu iubaret, o sa te ierte…si va lua partea buna a cuvantului fucking-aretz…

 4. alinuta says:

  OMG, e prima data in viata noastra impreuna (if you know what I mean) cand ma inviti sa ma uit printre picioarele tale…vai, vai abia acum am percutat…offf

Leave a Reply

CommentLuv badge