You are here: Home > Atitudini, Dragoste, liste, MEDITATII, recomandari > unde stau fluturii cand ploua

unde stau fluturii cand ploua

Pe drumul obisnuit dintre birou si cantina ma opresc deseori sa “simt” ziua pe care tocmai o traiesc. Vantul, daca e vant, soarele, daca e soare, norii, daca sunt nori. Azi a fost o zi foarte foarte frumoasa, Madalina. Luminoasa si senina si suficient de racoroasa cat sa nu fie antipatica.

Ajunsa acasa, am facut curat, o curatenie de primavara veritabila, fara focuri pe campuri, dar cu scuturari de prafuri din greu si cu spalari de geamuri… din alea… prin care rufele vecinilor se vad deodata mai curate.

Am privit copilul meu (singurul, Cristi 🙂 ; sau cel mai mic dintre cei 14, Dana) – jucandu-se cu apă cu cea mai mare incantare, ud pana la coate, dar cu gura pana la urechi (ca de n-ar avea urechi ar rade de jur imprejurul capului…).

Am inceput de cinci ori sa spun Sanei povestea locurilor pe unde am fost “plecata” (a sasea oara cu noroc) si am reusit sa fiu deodata “si rea si femeie” cu o aproape-cunostinta cat se poate de veche, de la care am primit in schimb o imbratisare.

Insa acum, la final, insula mi-a facut dor si pofta de ploaie si fiindca e cald in casa, poate prea cald, imi vine sa deschid geamul si sa inchid ochii, doar-doar o sa incep sa aud si sa simt picaturile siroind – pe pervaz, pe obraji si peste ganduri.

Chiar: unde stau fluturii cand ploua??

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , , ,

 • Digg
 • Del.icio.us
 • StumbleUpon
 • Reddit
 • Twitter
 • RSS

3 Responses to “unde stau fluturii cand ploua”

 1. AW says:

  Sub frunze? 🙂

  Ultima postare de la AW – Un fel de leapsha

 2. Oana says:

  Cand ploua, fluturii se acund in noi. Intra in stomac, sub piele, printre priviri. Si atunci, simtim nevoia sa ne ascundem in casa, cu ei si cu iubirile de ploaie

  Ultima postare de la Oana – azi…zi a mea

 3. irina says:

  @ Annie: nu’sh, ca eu nu cotrobai pe sub frunze, cand ploua 😀 . Desi mai degraba tind s-o cred pe Oana, cu “stomacul” si “sub pielea”… Mai putin partea cu ascunsul in casa, ca mie imi place ploaia mult, si umblu printre si pe sub picaturi, chiar daca la urma ma bag intr-un prosop moale-moale. si pufos 🙂 .

Leave a Reply

CommentLuv badge